Om oss

Vår historia

C&C Djurcenter öppnade i centrala Nora i december 2014. Makarna Ina (veterinär) och Senad (resande säljare) Axéder, ville driva något gemensamt där veterinärvård och näringslära gick hand i hand, tillsammans med ett stort utbud av hund- och kattfoder och diverse tillbehör. Verksamheten växte, började anställa personal, växa i butikssortiment och veterinärkliniken fick större yta. I Juni 2017 flyttade C&C till större lokaler på Älvtorpsvägen.

Vi som jobbar här

Ina Axéder

Ina Axéder,
Leg. veterinär

Tog sin veterinärexamen i Slovakien 2009. Har ett specialintresse för dermatologi (hud) och kirurgi. Syns även ibland på AniCura Kumla Djursjukhus.

Senad Axéder

Senad Axéder

Har alltid varit intresserad av näringslära och utfodring av hundar/katter. Förutom att han finns i butiken på C&C håller han också kurser i hundträning, tex apportering, utställningsträning, valpkurser mm. Senad arbetar också ibland som djurvårdare på kliniken.

Josefine Candell

Josephine Candell

Jossan jobbar i butiken. Hon har två kaniner hemma och är den av oss som kan smådjur allra bäst! Fråga gärna henne om ni behöver råd om vad era gnagare kan behöva!

Leif Hokfors

Leif Hokfors,
Leg. veterinär

Mer info om Leif kommer snart!

Maria Malidaki

Maria Malidaki,
Leg. veterinär

Tog sin veterinärexamen i Grekland 2013, och fortsatt med en masterexamen på tillämpat djurbeteende (etologi) och djurbiologi på Linköpings Universitet 2017.

Susanne Ridderholt

Susanne Ridderholt,
Leg. Djursjukskötare

Susanne har jobbat som legitimerad djursjukskötare sedan 2008. Hon kombinerar sin tjänst på C&C med arbetet på AniCura Kumla Djursjukhus.

Katarina Rymal

Katarina Rymal,
Djurvårdare med D9-Kompetens

Katta jobbar både i butiken, på trimmet och som djurvårdare på kliniken. Hon driver även sitt eget företag ”Häst till människa”, där hon bl.a erbjuder lektioner i akademisk ridkonst.

Pauline Sjögren

Pauline Sjögren,
Djurvårdare

Mer info om Pauline kommer snart!

Matilda Wahlström

Matilda Wahlström

Mer info om Matilda kommer snart!