Om oss

Vår historia

C&C Djurcenter öppnade i centrala Nora i december 2014. Makarna Ina (veterinär) och Senad (resande säljare) Axéder, ville driva något gemensamt där veterinärvård och näringslära gick hand i hand, tillsammans med ett stort utbud av hund- och kattfoder och diverse tillbehör. Verksamheten växte, började anställa personal, växa i butikssortiment och veterinärmottagningen fick större yta. I Juni 2017 flyttade C&C till större lokaler på Älvtorpsvägen.

Vi som jobbar här

Butiken & Trimmet

Senad

Senad Axéder

Har alltid varit intresserad av näringslära och utfodring av hundar/katter. Förutom att han finns i butiken på C&C håller han också kurser i hundträning, tex apportering, utställningsträning, valpkurser mm.

Iris

Iris Ahlgren

Therese

Therese Spjuth

Förutom att trimma på C&C jobbar Therese hemma på gården där hon och sambon har kor, får, hundar och där de föder upp både hästar och nakenkatter!

Katarina Rymal

Katta jobbar på trimmet och i butiken. Hon driver även sitt eget företag “Häst till människa”, där hon bl.a erbjuder lektioner i akademisk ridkonst.

 

Mottagningen

Ina

Ina Axéder,
Leg. veterinär

Tog sin veterinärexamen i Slovakien 2009. Har ett specialintresse för dermatologi (hud) och kirurgi.

Maria

Maria Malidaki,
Leg. veterinär

Tog sin veterinärexamen i Grekland 2013, och fortsatt med en masterexamen på tillämpat djurbeteende och biologi på Linköpings Universitet 2017.

Iris

Iris Ahlgren,
Djurvårdare med D9-Kompetens

Djur har alltid varit en del av Iris liv och därför kändes det naturligt att börja jobba i butiken på C&C (2015). Sedan 2017 är hon också djurvårdare och jobbar på veterinärmottagningen.

Susanne

Susanne Ridderholt,
Leg. Djursjukskötare

Susanne har jobbat som legitimerad djursjukskötare sedan 2008. Hon kombinerar sin tjänst på C&C med arbetet på AniCura Kumla Djursjukhus.