VetPlan

Klicka här för att registrera dig som VetPlan-kund online! Allt du behöver göra är att fylla i formuläret som kommer ett avtal hem till dig på posten. Vi kontaktar dig för betalning av den första månaden innan autogirot kopplats in.

-Vad innehåller tjänsten och hur fungerar det rent praktiskt?

C&C erbjuder i dagsläget två olika paket för era djur, Bas-paketet och Plus-paketet. De tjänster som ingår i båda paketen är en årlig hälsokontroll, tandkontroll, årets vaccination, två kostnadsfria receptförskrivningar och även två kostnadsfria direktregleringar med ditt försäkringsbolag när du behöver komma in med ett sjukt djur. I Pluspaket ingår också omfattande blodprovstagning för hund och katt, samt urinprov för hund. Som VetPlan-kund har man förmånligare priser på vissa åtgärder och ingrepp som tandstenstagning och kastrering, samt lojaliteskort på varumärken Specific (foder + produkter) och Hill’s foder.

Priset på paketen ligger mellan 109 kr/månad och 199 kr/månad beroende på om man väljer Bas- eller Plus-paket. Man binder upp sig på 12 månader åt gången och beloppet dras via autogiro en gång i månaden. Abonnemanget gäller ett och samma djur och kan bara utnyttjas för det djur man tecknat abonnemanget för.

-Varför är det bra för mig och mitt djur att teckna  VetPlan?

Den största fördelen med att ha en förebyggande djursjukvårdstjänst är att vi rutinmässigt får träffa dig och ditt djur, upp till 1-3 gånger per år. Vi har på så sätt möjlighet att lära känna dig som djurägare, vi får lära känna ditt djur och kan bygga upp en relation där både djuret och du som djurägare känner er trygga och omhändertagna. Vi får följa ditt djurs utveckling och kan i god tid hinna förebygga, och i tidigt skede behandla eventuella sjukdomar och problem som kan uppstå under djurets liv. Du behöver inte heller hålla koll på vaccinationer och hälsoundersökningar som du önskar att du hade bokat tid för. Du får via VetPlan en påminnelse om att det är dags för en färdigbetald hälsokontroll, vaccination eller tandkoll – det är bara att ringa och boka en tid för att vi ska träffas och kontrollera att ditt djur mår bra.

Vill du läsa mer om VetPlan får du gärna klicka på de följande länkarna (pdf-dokument):

Vi ses på besöket!

VetPlan