Uppfödarklubb

Uppfödarklubben är för dig som uppfödare av hund eller katt som är registrerad som uppfödare i SKK eller motsvarande kattförbund som utför stambokföring med stamtavlor. Som uppfödare vill vi kunna ge dig förmånligare priser i butiken och på vissa åtgärder på kliniken. 

Dina förmåner som uppfödare med Uppfödarkortet:

– 10% rabatt på tillbehör i butiken

– 15-25% rabatt på utvalda foder, se nedan

– 10 % rabatt på vaccination av dina egna hundar/katter (som ska vara registrerade i SKK eller SVERAK/motsvarande kattklubb, gäller alltså inte om du tex har en blandras.)

– 5% på besiktning, vaccination och id-märkning av valpar/kattungar när hela kullen kommer inför försäljning. 

– 10% rabatt på SKK-röntgenundersökning

– 5% på dräktighetsundersökning med ultraljud

– 5% rabatt på dräktighetsröntgen

– 5% rabatt på progesteron-test

För att du ska kunna ta del av erbjudandena som uppfödare ska du vara registrerad med kennelnamn hos SKK eller Katterinamn hos SVERAK eller motsvarande kattklubb. Raser som inte är godkända och uppfödning av blandraser innefattas tyvärr inte ta av erbjudandet. Du ska haft en kull inom de senaste 2 åren för att erhålla Uppfödarkortet som ger dig rabatt, och för att bibehålla rabatterna ska kenneln/katteriet vartannat år ha en kull registrerad. Skulle en uppfödare under en längre period än 2 år inte ha uppfödning, erhålls Uppfödarekortet och rabatterna igen så snart en ny kull registrerats. 

Rabatten på vaccinationer gäller de hundar/katter du äger där du står registrerad som ägare.

Rabatten för kull-besiktningar gäller de kullar som registreras med ditt kennel/katterinamn.

Rabatten för SKK-röntgen gäller de hundar du själv äger. Dina valpköpare erhåller 5% rabatt på priset för SKK-röntgen upp till en ålder av 2 år. 

Rabatten för dräktighetsundersökning/röntgen/progesterontest gäller dina egna avelshonor men även om du ska ta hem en hona på foder som är parad. 

Dina valp/kattungeköpare får 5% rabatt på vaccinationerna vid 12 veckor och 1 års ålder om de anger att de kommer från din uppfödning.

Som uppfödare kan vi ge rabatt på vissa av våra foder, prata med personalen i butiken. De flesta foderföretag har kostnadsfria kundklubbar som man måste vara medlem i för att erhålla dessa uppfödar-rabatter hos oss.

Vi hoppas att du som uppfödare med Uppfödarkortet ska känna dig lite extra omhändertagen. Ta med ditt kennel/katteribevis in till oss så utfärdar vi ditt Uppfödarkort!

Ina och Senads söta valpar